Man kan spille golf masser af steder rundt omkring i verden, og mange kendte turistdestinationer gør meget ud af at skabe gode omgivelser til golfspillere, så de vælger dette specielle sted på grund af de unikke golfmuligheder. Thailand har mange gode golfområder, og på en ferie hertil man kan samtidigt opleve østens mystik og storslåede eksotiske natur sammen med en luksuriøs golfferie.

 

Derfor er Thailand et godt sted til golfferien

Golf i Thailand er ideelt da klimaet er varmt og behageligt, så de fleste starter allerede kl. 5 eller 6 om morgenen, så de er færdige til middag, da eftermiddagene ofte er for varme til golf. Man får en personlig caddy på golfbanen, som effektivt bedømmer afstanden til hullet og foreslår et valg af golfjern. Derudover viser din caddy puttelinien til hullet på greenen, hvilket normalt er en luksus, som golfere går og drømmer og joker med, men her i Thailand er dette normalt.

I Thailand har befolkningen en uovertruffen evne til at gøre landets naturrigdomme tilgængelig for turister, og dette smitter af på golfturismen, idet man gør en ekstra indsats for at højne golfbanernes stand og kvalitet. Man bygger lækre og velholdte fairways, så de flot skærer sig gennem den enestående natur sammen med uundgåelige bunkers og vandhazarder, der i den thailandske natur virker smukkere og mere indbydende. Man kan opleve hvad som helst på en ferie til Thailand, så man kan roligt medbringe hele familien hertil, mens man selv nyder en luksusferie ved et golf resort. Der findes masser af kulturelle oplevelser, nyde de mange sandstrande, shoppe eller bare slappe af og nyde omgivelserne.

Berømte golfområder i Thailand

De fem byer Bangkok, Pattaya, Chiang Mai, Phuket og Hua Hin er de mest berømte steder at spille golf i Thailand. Hua Hin er et af de mest besøgte steder, og byen ligger kun 200 km fra Bangkok, så det tager ikke lang tid at komme hertil. De mest kendte golfsteder i Hua Hin er disse:

  • Springfield Royal
  • Royal Hua Hin
  • Palm Hills
  • Majestic Creek
  • Imperial Lake View
  • Black Mountain
  • Banyan Golf Course

Der er en lille forskel på disse golfbaner, der alle har deres egen individuelle specialiteter. De ligger alle i naturskønne områder i tæt afstand til byen, og de er alle på flot vis integreret ind i naturen, således forhindringerne på banen virker ægte. Man har et enestående udsyn på mange af golfbanerne, der ligger nær beplantninger med palmetræer med kokosnødder og ananas- og banantræer. Det er en meget idyllisk og storslået oplevelse at spille golf her. Golfbanerne har normalt eget klubhus samt restaurantfaciliteter, og de fleste tilbyder også et luksus resort med overnatning nær golfbanen.